Ons Verhuur

Vakantiehuizen en chalets voor uw comfort

Ons Plaats

Kamperen aan de voet van de Pyreneeën

Ons nieuws
Opening van de camping vanaf 6 juni 2020 !

Laten we gaan voor het 2020 seizoen en we kijken er naar uit om u allen te verwelkomen in onze grote PYRENEAN ruimtes ! Gelegen in het hart van de Pyreneeën en met uitzicht op de vallei van Luz Saint Sauveur is onze camping een bevoorrechte plek! Sanitaire maatregelen zullen worden toegepast voor de veiligheid van iedereen en volgens de geldende regels ! Het buitenzwembad zal open zijn ! Het kuuroord zal nog niet open zijn op 22 juni!!!

Wij bieden u

Reserveer zonder enige financiële verplichting totdat onze vestiging officieel heropent.

Promotie

-10% korting voor elk verblijf van 2 opeenvolgende weken (buiten het seizoen)

Ons Zwembaden

De camping beschikt over 2 zwembaden

Ons Activiteiten

Activiteiten en vrije tijd voor jong en oud

Ons voorzieningen

Tot uw dienst

Onze goede plannen
Speciaal tarief voor koppels

van 02/05 tot 27/06 en van 31/08 tot 15/10/20 tegen 250€ per week.

Speciale 3-weekse huur

van 02/05 tot 27/06/20 en van 31/08 tot 15/10/20 in stacaravan of chalet voor 580€.

De berg

Voor degenen die willen ontsnappen

Pyreneeën
Nationaal Park

Schitterende landschappen

Fietsen

Sport in de Pyreneeën

 

Camping 4 sterren des Hautes-Pyrénées

Ons balkon op de Pyreneeën heet u van harte welkom

Een welverdiende etappe op de weg naar vrijheid... Onze camping in Luz St Sauveur is de perfecte locatie in Hautes-Pyrénées voor een authentieke vakantie, op steenworp afstand van de bijzondere locaties in de Pyreneeën. De camping is geopend voor accommodatieverhuur tijdens de schoolvakanties in de winter, en van 01/04 tot 15/10. Om te kamperen verwelkomen wij u van 01/04 tot 15/10

Kom zowel in de zomer als winter genieten van de charme van onze mooie regio Occitanie, waar u zich kunt installeren op ons kampeerterrein van 3 ha.

Beleef intense momenten als de Tour de France voorbij komt, of op de skipistes van de skioorden, de authentieke straatjes van het historische dorp, en tegenover het indrukwekkende spektakel van de Pyreneeën...
Ga lekker sporten met het gezin of met vrienden in een prachtig stukje natuur waar u naar hartelust kunt wandelen, mountainbiken, skiën, fietsen, vissen paragliden, raften...

Maak kennis met het Keteldal van Gavarnie, de Pic du Midi, de Brug van Spagne, het Pyrenees National Park, of ga erop uit door de straatjes van Lourdes, en uw vakantie in de Pyreneeën zal een onvergetelijke ervaring worden.

Accommodatieverhuur of kampeerplaats

Of u nu een échte kampeerder bent, of gesteld op wat comfort; camping Pyrénévasion biedt verschillende dienstverleningen om het iedereen naar de zin te maken.

Bij ons bent u er helemaal even uit, en kunt u heerlijk genieten in een groene omgeving op een van onze 99 afgescheiden kampeerplaatsen (waarvan 80 zeer comfortabel en 10 comfortabel) van 100 m² met wateraansluiting, elektra, en afvoer van afvalwater.

Met het gezin, vrienden of lekker samen kunt u genieten van optimaal comfort in onze 20 luxe accommodaties zoals de houten chalets (6 of 4 personen), of onze stacaravans/cottages (4 tot 8 personen) op de camping, maar ook in onze vakantiehuizen en appartementencomplex.

Kortom, laat een onvergetelijke vakantie op onze camping niet zomaar aan u voorbij gaan, en kom kennismaken met Hautes-Pyrénées!!!

Serge en Chantal