Keteldalen van Gavarnie, Troumouse en Estaubé

Keteldalen van Gavarnie, Troumouse en Estaubé

Het gebied Gavarnie-Gèdre beschikt over een rijk landschap, en een rijke, gevarieerde cultuur, flora en fauna, watervallen, bergmeren.

Twee locaties zijn ingeschreven op de Werelderfgoedlijst van UNESCO: de keteldalen van Gavarnie, Troumouse en Estaubé (in het Pyrenees nationaal park Monte Perdido) en de Heilige kerk Saint-Jean Baptiste in Gavarnie als onderdeel van de "Santiago de Compostela route".

U kunt de prachtige wandelpaden nemen (voor iedereen te doen), maar ook de beklimming maken naar de waterval van Gavarnie, alleen mogelijk in de zomer, op de rug van een paard.

In het gebied Gavanie Gèdre is canyoning mogelijk, kunt u naar de ijsbaan, of naar het bezoekerscentrum Museum van Le Millaris, de Molens van Gèdre-dessus, en neem gerust een kijkje in de huizen van Het Nationaal park van de Vallei in Gavarnie, maar ook in Luz-Saint-Sauveur.

Zwembaden Binnen- en buitenzwembad, peuterbad & jacuzziPiscine du camping dans les Hautes PyrénéesSpeeltuinen Voor kinderen van 5 tot 12 jaarAire de jeux pour les enfants de notre camping des PyrénéesDiensten Snackbar en 4-sterren dienstenBar et services au camping PyrénévasionActiviteiten Veel bergactiviteiten: canyoning, rafting, paragliding, enzSports et activités dans les Hautes Pyrénées
sites et paysages
SITES ET PAYSAGES : UN Réseau pour LES amoureux de la nature

54 campings de 3 à 5 * nichés dans les plus belles régions de France pour se reconnecter à la nature et rencontrer des hommes passionnés par leur terroir. Une expérience unique pour se créer des souvenirs.

Sites et paysages